Lalvin EC-1118 5g Kuohuviinihiiva

Lalvin-EC-1118-viinihiiva.jpg

Tilaa täältä!

Nesteytettävä ennen käyttöä:

Sekoita EC-1118 viisinkertaiseen määrään painoonsa nähden 40ºC-asteista puhdasta vettä. Anna seisoa ainakin 15 minuuttia, ja sekoita sitten varovasti rikkoaksesi mahdolliset kokkareet ja kaada hiivaseos käymisastiaan.

Huom!

- Hiivan nesteytysaika ei saa koskaan ylittää 45 minuuttia
- Vältä aiheuttamasta kylmäshokkia hiivalle. Lämpötilaero viinimehun ja nesteytetyn hiivan välillä ei saa ylittää 10ºC
- On välttämätöntä nesteyttää hiiva puhtaassa astiassa
- Käytä puhdasta vettä nesteytykseen, viinimehulla nesteytys ei ole suotavaa
.
Saccharomyces cerevisiae bayanus

-Suuri alkoholinsieto jopa 18%
-Nopea käyntiinlähtö
-Nopea käyminen laajalla pH-alueella
-Laaja käymislämpötila 10ºC-30ºC
(optimaalinen 15ºC-25ºC)

Annostus:

Varsinainen käyminen: Valkoviini, punaviini ja rosé 2,5g-4g/10 litraa

Jälkikäyminen pullossa: 5g/10 litraa

Keskeytyneen käymisen uudelleen käynnistys (restart): 4g/10 litraa
.