COOPERS DIY Craft Brew Kit Oluenvalmistussetti

Erityisesti pienten käsityöläisoluiden käyttämiseen suunniteltu välineistö sekä Mr Beer American Craft Series Bewitched Amber Ale 1,3 kg –täysmallasolutuute ja Mr Beer Carbonation Drops jälkikäymistä varten. Valmista itse oma käsityöläisoluesi, helposti.

Craft Brew kit -video


6701345.jpg
Pakkaus sisältää ainutlaatuisen patentoidun hanallisen, läpinäkyvän 15 litraisen käymisastian, pullotusvälineen, tarralämpömittarin, iskunkestävän Coopers-ominaispainomittarin ja mittalasin sekä 11 kpl PET-muovista uudelleen käytettävää 740 ml kierrekorkkipulloa korkkeineen. Lisäksi pakkauksessa on opetus-dvd "Craft Brew Kit Instructional DVD" sekä Mr Beer Bewitched Amber Ale –olutuute ja pussillinen Mr Beer Carbonation Drops jälkikäymissokeria.

Craft Brew Kit on mitoitettu 8,5 litran oluterän panoon.

Lisävarusteena on erikseen tilattavissa Craft Brew Krausen –kaulus, joka lisää käymisvaraa 2 litraa, mikä voi olla tarpeen voimakkaasti vaahtoavien oluiden kanssa. Kauluksen voi nostaa pois voimakkaan käymisen loputtua, jolloin sen mukana lähtee myös reunaan tarttunut sakkarengas.

Tilaa täältä!

Lisäkorkkeja PET-pulloihin löytyy täältä.
.
Mr Beer Bewitched Amber Ale

Voimakkaita pihkan sävyjä, samettisen pehmeää karamellimallasta, myös katkeroa ja vienoa sitruksista humalan aromia. Tähän Amber Aleen kiteytyy ominaisuuksia, jotka tekevät siitä pienpanimotasoisen.

- 8,5 litraa laadukasta käsityöläisolutta.
.

Amber Ale

”Ärhäkkä, mutta ei liian kitkerä”

Krausen-kaulus
Lisävaruste
Krausen
.