Takaisin ryhmään Yleinen_olutkeskustelu

 Vastaa tai kommentoi

Lähettäjä: siman Lähetetty: 29.04.14 14:35:15
Voiko Coopers DIY beer valmistuspakkauksesta (ei vesilukkoa) tulevaa fermentointiastiaa käyttää Omenasiideri Autumn Blush Muntonsin valmistamiseen, vaikka ohjeissa vaaditaan vesilukollista astiaa?

Lähettäjä: Asiakaspalvelu Lähetetty: 08.05.14 08:15:53
Hei! Coopers DIY setin käymisastia on nimenomaan oluenvalmistukseen kehitetty poikkeuksellinen käymisastia, mutta en näe syytä, miksei sitä voisi siiderinkin valmistuksessa käyttää. Kun astiassa oleva neste on käymistilassa, kansi laskee syntyvän hiilidioksidin ulos, mutta astiassa pysyy kuitenkin ylipaine, joten ilmaa ei pääse sisään. Ja vaikkei käymisen tahtia voikaan vesilukon kuplista seurata, astia on läpikuultava, joten kantta avaamatta näkee, milloin käyminen on loppunut.

 Vastaa tai kommentoi
Olutkeskustelu
Tällä sivulla on kaksi keskusteluryhmää: Yleinen olutkeskustelu ja Olutniksit . Toivottavasti palstojen nimet kuvaavat riittävän selkeästi mistä niissä on tarkoitus keskustella. Kysymykset, vastaukset, mielipiteet ja kokemukset vain rohkeasti yleiselle puolelle ja hyvät neuvot tai huomiot tai vaikapa omat reseptit niksipuolelle.
...Ja tästä linkistä näet kaikki keskusteluryhmät, jos vaikka seuraat mieluummin viinikeskustelua tai yleistä ajatuksenvaihtoa
.