Takaisin ryhmään Yleinen_olutkeskustelu

 Vastaa tai kommentoi

Lähettäjä: Miettivä Lähetetty: 24.06.14 22:42:15
Hei. Olen tässä yrittänyt miettiä, että saako 5l tynnyrillä ja hiilihapolla toimivalla hanalla hiilihapotettua suodatetun oluen? vai onko jälkikäyttäminen pakollista, saadakseen hiilihapollista kotiolutta? Eikö tynnyrin pohjalle jäävä hiiva tule hanasta tuoppiin?

Lähettäjä: Asiakaspalvelu Lähetetty: 26.06.14 07:59:10
Hei! Vastaus ensimmäiseen kysymykseen löytyy täältä: http://kotiviini.fi/fi/7754420.php.
Jos olut on saanut rauhassa tekeytyä tynnyrissä eikä tynnyriä ole heiluteltu juuri ennen käyttöön ottoa niin, että pohjalle painunut sakka olisi sekoittunut, hana ottaa pohjalta sakkaa ensimmäiseen tuopilliseen sellaiselta euron kokoiselta alueelta, loppu onkin sitten kirkasta.

Lähettäjä: Panomies Lähetetty: 17.12.15 14:33:12
Olen pannu olutta uutteesta ohjeitten mukaan.Nyt kiinoistaisi tietää millä kannattaisi nostaa prosentteja.Onko mallas vai panimo sokeri jolla nostaa prosentteja?

 Vastaa tai kommentoi
Olutkeskustelu
Tällä sivulla on kaksi keskusteluryhmää: Yleinen olutkeskustelu ja Olutniksit . Toivottavasti palstojen nimet kuvaavat riittävän selkeästi mistä niissä on tarkoitus keskustella. Kysymykset, vastaukset, mielipiteet ja kokemukset vain rohkeasti yleiselle puolelle ja hyvät neuvot tai huomiot tai vaikapa omat reseptit niksipuolelle.
...Ja tästä linkistä näet kaikki keskusteluryhmät, jos vaikka seuraat mieluummin viinikeskustelua tai yleistä ajatuksenvaihtoa
.