Takaisin ryhmään Yleinen_olutkeskustelu

 Vastaa tai kommentoi

Lähettäjä: JaniH Lähetetty: 22.09.14 11:28:59
Terve!

Olen suhteellisen aloitteleva oluentekijä, vuosien saatossa toki tullut tehdyksi jokusen kerran Finlandia-uutteista ja Cooper'sistakin. Mutta nyt kun alkanut perehtymään aiheeseen enemmän niin esimerkiksi Cooper'sin uutteissa tulee paria poikkeusta lukuunottamatta pintahiiva niin miten nuissa Muntonsin yms uutepakkauksissa? Ohjeita kun selailin netistä niin niiden mukaan esim edullisemmilla lager- ja pilsner-uutteilla tulisi kumminkin ale-tyylinen olut? Tosin tälläinen olisi itselläni haussakin että saisi kotimaisia peruslaagereita muistuttavan oluen tehtyä mutta itselläni ei ole mahdollisuutta tällä hetkellä käyttää viileässä tilassa käytettävää laageria vaan tyytyminen on toistaiseksi ale-oluisiin.

Lähettäjä:  Lähetetty: 25.09.14 18:22:42
Taitaa useimmissa olla huoneenlämmössä toimiva pintahiiva.

 Vastaa tai kommentoi
Olutkeskustelu
Tällä sivulla on kaksi keskusteluryhmää: Yleinen olutkeskustelu ja Olutniksit . Toivottavasti palstojen nimet kuvaavat riittävän selkeästi mistä niissä on tarkoitus keskustella. Kysymykset, vastaukset, mielipiteet ja kokemukset vain rohkeasti yleiselle puolelle ja hyvät neuvot tai huomiot tai vaikapa omat reseptit niksipuolelle.
...Ja tästä linkistä näet kaikki keskusteluryhmät, jos vaikka seuraat mieluummin viinikeskustelua tai yleistä ajatuksenvaihtoa
.