Takaisin ryhmään Yleinen_olutkeskustelu

 Vastaa tai kommentoi

Lähettäjä: Lärry Lähetetty: 11.01.15 12:03:42
Kuinka valmistetaan gluteiinitonta/vähä gluteiinista olutta? Kytetäänkö näissä jotai eritystä mallaslaatua vai entsyymiä pilkkomaan gluteiinia? Vai käytetäänkö viljatuoteita oluessa vaan niin vähän?

Lähettäjä: Bärry Lähetetty: 29.09.16 12:19:30
Minäkin olisin kiinnostunut gluteiinittomasta oluesta. Kysymys on odottanut vastausta kohta vuoden päivät.
Jostain olen lukenut, että käyminen pilkkoo proteiineja ja olut olisi luonnostaankin vähägluteiinista. Toisaalta kaupoissa myydään (Laitila) erikseen gluteiinitonta olutta.

 Vastaa tai kommentoi
Olutkeskustelu
Tällä sivulla on kaksi keskusteluryhmää: Yleinen olutkeskustelu ja Olutniksit . Toivottavasti palstojen nimet kuvaavat riittävän selkeästi mistä niissä on tarkoitus keskustella. Kysymykset, vastaukset, mielipiteet ja kokemukset vain rohkeasti yleiselle puolelle ja hyvät neuvot tai huomiot tai vaikapa omat reseptit niksipuolelle.
...Ja tästä linkistä näet kaikki keskusteluryhmät, jos vaikka seuraat mieluummin viinikeskustelua tai yleistä ajatuksenvaihtoa
.