Takaisin ryhmään yleinen_viinikeskustelu

 Vastaa tai kommentoi

Lähettäjä: Harrastajapuutarhuri Lähetetty: 15.08.16 23:46:36
Piti tehdä valkoviiniä karviaisesta mutta paskat siitä mitään valkoista tullut vaan mansikkamehun punertavaa. Hieno väri ei sinällään. Karviaisia( Lepaan pun.) laitoin noin 15 l. Keitin marjat ja linttasin perunalinttaajalla muusiksi. Kun huomasin liemen olevan punertavaa täräytin vielä viinimarjoja puolisenlitraa lisäväriksi ja hieman viinimarjanlehtiä. Sokeria 6kg ja sekaan vielä sitruunahappa pussukka. Vähän jännittää millaista janojuomaa tulon päällä. Siellä se nyt pulputtaa varastossa 20 asteen lämmössä.

Lähettäjä: Sirkku Lähetetty: 06.09.16 07:38:25
No, miten onnistui?

Lähettäjä: Harrastajapuutarhuri Lähetetty: 08.09.16 20:37:58
Noooh, vahvaa siitä tuli kuin mikä. Sokeria laitoin kaikkiaan 10 kg ja kävi kunnes pysäytin +5 kohilla. Päähän menee kuin metrin halko. Taidan pullottaa ja antaa ajan kulua vuosi niin saapi nähä miltä sitten maistuu. Ehkä hieman makeamapaa saisi olla seurustelujuomaksi.

Lähettäjä: Sirkku Lähetetty: 11.09.16 12:01:07
10 kg sokeria? Aika paljon. Vai onko sulla tavallista isompi astia?

 Vastaa tai kommentoi
Viinikeskustelut
Tällä sivulla on kaksi keskusteluryhmää: Yleinen viinikeskustelu ja Viininiksit . Toivottavasti palstojen nimet kuvaavat riittävän selkeästi mistä niissä on tarkoitus keskustella. Kysymykset, vastaukset, mielipiteet ja kokemukset vain rohkeasti yleiselle puolelle ja hyvät neuvot tai huomiot tai vaikapa omat reseptit niksipuolelle.
...Ja tästä linkistä näet kaikki keskusteluryhmät, jos vaikka seuraat mieluummin olutkeskustelua tai yleistä ajatuksenvaihtoa
.