Takaisin ryhmään yleinen_viinikeskustelu

 Vastaa tai kommentoi

Lähettäjä: Maade Lähetetty: 07.09.16 12:11:01
Onko kellään kokemusta viinin pullottamisesta pantettikorkkipulloon? Paikallisessa Tokmannissa myydään nimittäin limsaa 0.75l patenttikorkkipulloissa ja niitä tarttui muutama mukaan. Aloin piruuttaan miettimään että kun pullot on oikein nätin näköisiä että jos ne pesisi ja pullottaisi omenaviinin niihin, menisi oikein hienosti joululahjana :)

Lähettäjä: Leena Lähetetty: 12.09.16 00:17:24
Antaisin viinin kypsyä ensin jossain isommassa astiassa ennen pullotusta, ainakin pari kuukautta.

Lähettäjä: Maade Lähetetty: 14.09.16 18:47:17
Näin on tarkoituskin tehdä, en minä tuota ole pullottamassa kuin vasta jouluksi. Lähinnä tarkoitin kysymyksellä että onko ihmisillä kokemuksia patenttikorkkipullosta viinin kanssa, pysyykö tiiviinä yms. :)

Lähettäjä: Leena Lähetetty: 14.09.16 20:01:12
Miksei pysyisi, jos niissä on limsan hiilihapotkin pysyneet, ja jos tiiviste on kunnossa. Eikä niitä tarvi vaaka-asennossa säilyttää.

 Vastaa tai kommentoi
Viinikeskustelut
Tällä sivulla on kaksi keskusteluryhmää: Yleinen viinikeskustelu ja Viininiksit . Toivottavasti palstojen nimet kuvaavat riittävän selkeästi mistä niissä on tarkoitus keskustella. Kysymykset, vastaukset, mielipiteet ja kokemukset vain rohkeasti yleiselle puolelle ja hyvät neuvot tai huomiot tai vaikapa omat reseptit niksipuolelle.
...Ja tästä linkistä näet kaikki keskusteluryhmät, jos vaikka seuraat mieluummin olutkeskustelua tai yleistä ajatuksenvaihtoa
.