Takaisin ryhmään yleinen_viinikeskustelu

 Vastaa tai kommentoi

Lähettäjä: Aloittelija Lähetetty: 29.09.16 16:45:22
Hei!

Halusin lisätä osaan kuivaksi käyneeseen aroniaviiniin sokeria. Astia alkoi uudelleen pulputtaa. Ohjeessa sanottiin, että hiilidioksidi täytyy poistaa ennen pullotusta. Alkoiko se nyt kuitenkin käymään uudelleen, pitääkö laittaa käymisen pysäytysainetta vielä?

Lähettäjä: Leena Lähetetty: 29.09.16 21:29:24
Oletko poistanut hiilidioksidin kunnolla? Tee se joka tapauksessa nyt uudestaan ja seuraa pari päivää, mitä tapahtuu. Jos se edelleen pulputtaa suhteellisen taajaan, on parempi lisätä uusi pysäyttäjä.

Lähettäjä: Sartsa Lähetetty: 30.09.16 16:27:38
Sokeri pitäisi lisätä ennen pullottamista valmiiseen viiniin. Jos lisäsit keskeneräiseen, johon ei vielä ole laitettu käymisenpysäyttäjää ja kirkasteita yms. niin kyllähän se voi uudelleen käydä.

 Vastaa tai kommentoi
Viinikeskustelut
Tällä sivulla on kaksi keskusteluryhmää: Yleinen viinikeskustelu ja Viininiksit . Toivottavasti palstojen nimet kuvaavat riittävän selkeästi mistä niissä on tarkoitus keskustella. Kysymykset, vastaukset, mielipiteet ja kokemukset vain rohkeasti yleiselle puolelle ja hyvät neuvot tai huomiot tai vaikapa omat reseptit niksipuolelle.
...Ja tästä linkistä näet kaikki keskusteluryhmät, jos vaikka seuraat mieluummin olutkeskustelua tai yleistä ajatuksenvaihtoa
.