Takaisin ryhmään yleinen_viinikeskustelu

 Vastaa tai kommentoi

Lähettäjä: Seppä Lähetetty: 25.11.17 20:06:58
Tein viiniä kaupasta ostetusta mustaherukkamehusta. Viini kävi normaalisti loppuun ja seurasin Preston ohjeita koko prosessin ajan. Kirkastusvaiheessa viinin väri muuttui melko haljuksi. Voinko jälkimakeutusvaiheessa lisätä samaa mehua viinin sekaa tuomaan makeutta ja väriä? Mehu on pästöroitu ja säilöntäaineeton.

Kiitos vastauksista jo etukäteen.

Lähettäjä: Mehu Lähetetty: 26.11.17 20:53:27
Mehua voi hyvin käyttää jälkimakeutukseen.

 Vastaa tai kommentoi
Viinikeskustelut
Tällä sivulla on kaksi keskusteluryhmää: Yleinen viinikeskustelu ja Viininiksit . Toivottavasti palstojen nimet kuvaavat riittävän selkeästi mistä niissä on tarkoitus keskustella. Kysymykset, vastaukset, mielipiteet ja kokemukset vain rohkeasti yleiselle puolelle ja hyvät neuvot tai huomiot tai vaikapa omat reseptit niksipuolelle.
...Ja tästä linkistä näet kaikki keskusteluryhmät, jos vaikka seuraat mieluummin olutkeskustelua tai yleistä ajatuksenvaihtoa
.